Blog
3 τρόποι για να ξεχωρίσεις το προσωπικό που αποδίδει

Ως ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, διευθυντής ή μάνατζερ μιας ομάδας, πολλές φορές θα έχεις αναρωτηθεί πόσο παραγωγικά είναι τα άτομα της ομάδας σου και πώς μπορείς να το μετρήσεις αυτό.

Blog
Η απλή εξήγηση του Branding

Πόσο σημαντική και ουσιώδης έχει γίνει, η έννοια του Branding και τι σημαίνει; Η γνωριμία του προϊόντος ή της υπηρεσίας σου με το κοινό, η εικόνα...

Blog
Πώς να εντοπίσεις και να προσεγγίσεις τις καλύτερες αγορές για την επιχείρηση σου;

Ένας από τους βασικότερους παράγοντες μιας υγιούς επιχείρησης, είναι η συνεχής έρευνα,προς την αγορά παραπλήσιων εταιρειών του ιδίου αντικειμένου κατά κύριο λόγο.

Blog
Tο «Σωστό» Μarketing μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σου

Άς κάνουμε μια ομαλή αρχή, μαθαίνοντας πρώτα τί είναι στην πραγματικότητα το Marketing. Δυστυχώς είναι μια επιστήμη, που συχνά ερμηνεύεται λανθασμένα από πάρα πολλούς.

Blog
Η πιο Digital στιγμή της ζωής σου

Η επιχειρησιακή άνθιση και προβολή πλέον, ταυτίζεται με την διαδραστικότητα την οποία σου παρέχουν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης* . (socialmedia*).

Blog
Ο ρόλος της δημιουργικότητας στην επιχείρηση σου

Έχεις χάσει την δημιουργικότητα σου; Νιώθεις πως δεν αποδίδει ο κόπος και οι προσπάθειες σου; Δεν μπορείς να βρει πρόσφορο έδαφος, ώστε να ευδοκιμήσει κάτι για το οποίο...

Blog
Νέο πελατολόγιο πώς θα το αποκτήσω και πως θα το διατηρήσω ενεργό;

Φτάνουμε να υπολογίζουμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργών λογαριασμών μόνο από κινητές συσκευές. Αυτό ακούγεται εντυπωσιακό, γιατί εκείνοι εκεί έξω, είναι όλοι εκείνοι οι δυνητικοί πελάτες που ψάχνετε.

Blog
Ακολούθησε τους σωστούς τρόπους διαχείρισης του πελάτη

Ορισμένες φορές αγνοούμε ένα πολύ σημαντικό παράγοντα, ένα παράγοντα,. Ποιος είναι αυτός όμως; Ο παράγοντας του να ενδιαφέρεσαι για όλους τους πελάτες σου, είτε εντάσσονται σε(Β2Β)-(businesstoBusiness), είτε (B2C)-(BusinesstoConsumers)

Blog
Εντυπώσεις από το σεμινάριο «Facebook & Instagram - Nέα Εποχή»

Ολοκληρώθηκε επιτυχημένα τα σεμινάριο με θέμα "Facebook & Instagram - Nέα Εποχή" στις 10 Ιουλίου 2018. Ο εισηγητής Αρσένης Πασχόπουλος παρέδωσε στους συμμετέχοντες χρήσιμα εργαλεία...

Blog
Μinitips για mini εμπορικές επιχειρήσεις

Η επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων, τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Σημαντικός παράγοντας γι' αυτό είναι τα τεράστια πολυκαταστήματα τα οποία έχουν την δυνατότητα να κάνουν μεγάλες προσφορές στους καταναλωτές.

Blog
Ιδανικό εργασιακό περιβάλλον και πώς να το πετύχεις

Όλα ξεκινούν από ένα ήρεμο περιβάλλον, το οποίο είναι πηγή έμπνευσης καθώς και δημιουργίας, δεν συμφωνείς με αυτό; Πώς όμως μπορεί μια επιχείρηση να διαμορφώσει και να διατηρήσει, αυτό το περιβάλλον;

Blog
Η σημασία του ηγέτη - Γιατί ο ηγέτης είναι το Α και το Ω μιας εταιρείας

Το πιο πολύτιμο στοιχείο μιας εταιρείας είναι οι άνθρωποί της και ο τρόπος που αυτοί καθοδηγούνται μπορεί να σημαίνει είτε την επιτυχία και την επέκταση της εταιρείας, είτε σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και τον αφανισμό της.

Blog
Το καλοκαίρι κάνε διακοπές εσύ, όχι η επιχείρηση σου

Μετά από έναν πολύ απαιτητικό χειμώνα, η προσμονή για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι μεγάλη. Σαν αποτέλεσμα μπορεί να χάνουμε λίγο τις...

Blog
Πώς το Marketing εξασφαλίζει την επιβίωση της εταιρίας σας

Το marketing πόσο σημαντικό είναι για μια εταιρία; Όλοι οι επιχειρηματίες συναντούν αυτό τον όρο, πολύ συχνά, τόσο στα media όσο και στην καθημερινότητά τους εν γένει.

Blog
«Η σημασία του Ανθρώπινου Παράγοντα στο Project Management» από τον Michael Sypsomos

Το project management έχει αποδειχθεί ότι επιτρέπει σε οργανισμούς οποιουδήποτε μεγέθους και τύπου και σε οποιαδήποτε βιομηχανία να αποκτήσουν...