• Η ΑΜΤ δημιουργήθηκε από δύο ανθρώπους επιχειρηματίες οι οποίοι έχοντας δημιουργήσει έναν παγκόσμιο όμιλο εταιρειών, είχαν απόλυτη κατανόηση των καθημερινών αναγκών και προβλημάτων που αντιμετωπίζει ένας επιχειρηματίας και ένα στέλεχος. Οι υπηρεσίες της ΑΜΤ είναι φτιαγμένες για να παρέχουν λύσεις με πραγματικά αποτελέσματα, σε αντίθεση με άλλες θεωρητικές, πολυδάπανες και χρονοβόρες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Ο προσανατολισμός μας είναι πάντα στο αποτέλεσμα και η υπηρεσία μας είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στην ανάγκη του πελάτη μας.

  • Η συμβουλευτική καθοδήγηση της ΑΜΤ είναι μια καινοτόμα υπηρεσία συμβούλευσης. Όπου ο επιχειρηματίας, το στέλεχος ή το παραγωγικό άτομο έχει πρόσβαση στον προσωπικό του σύμβουλο, ο οποίος είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα του για να τον στηρίξει στη λήψη σημαντικών αποφάσεων και για να σχεδιάσουν μαζί το μέλλον της δραστηριότητάς του. Η καθοδήγηση γίνεται τηλεφωνικά ή μέσω ίντερνετ και το κόστος της υπηρεσίας υπολογίζεται ανά λεπτό, δίνοντας ευελιξία στους χρόνους και κάνοντας προσιτή την υπηρεσία σε μια μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων.

  • Εκτός από την online συμβουλευτική καθοδήγηση, η ΑΜΤ παρέχει προσαρμοσμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στον χώρο σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε σε επαφή μαζί μας και ένας σύμβουλός μας θα σας καλέσει για να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα.

  • Το κόστος της υπηρεσίας αυτής είναι 1 ευρώ το λεπτό πλέον ΦΠΑ με ελάχιστη αγορά μιας ώρας. Η κατανάλωση του χρόνου αυτού γίνεται με το ρυθμό που επιθυμεί ο πελάτης μας. Παρέχονται πακέτα περισσότερων ωρών με έκπτωση κατόπιν ενδιαφέροντος από τον πελάτη.

  • Το οργανόγραμμα είναι ένα εργαλείο που βάζει τάξη στην παραγωγική και διαχειριστική δομή μιας εταιρείας. Αν η εταιρεία είναι πάνω από τρία άτομα, θεωρούμε ότι χρειάζεται ένα οργανόγραμμα. Το πόσο πολύπλοκο θα είναι αυτό, εξαρτάται από το αντικείμενο και τις δυνατότητες της εταιρείας, καθώς και τον αριθμό του προσωπικού της. Το οργανόγραμμα ορίζει τις περιοχές ελέγχου της κάθε θέσης εργασίας, την ιεραρχία, και τα αναμενόμενα τελικά «προϊόντα» κάθε περιοχής της εταιρείας. Είναι ένα εργαλείο ζωτικής σημασίας.

  • Η ΑΜΤ έχει στην ομάδα της συμβούλους με εμπειρία σε Life Coaching στελεχών. Είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο, τα προβλήματα μιας εταιρείας ή ενός επιχειρηματία να πηγάζουν από προσωπικές καταστάσεις στη ζωή που χρειάζονται αντιμετώπιση. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος θα είναι δίπλα σου με συμβουλές και καθοδήγηση για τον χειρισμό των προσωπικών καταστάσεων που οδηγούν σε χαμηλή παραγωγικότητα και χαμηλό ηθικό. Η ΑΜΤ δεν παρέχει ψυχολογική ή ιατρική υποστήριξη, κάτι για το οποίο απευθύνεται κανείς στους ειδικούς.

  • Το Business Analysis Test είναι ένα εργαλείο που βοηθάει τον επιχειρηματία και τον σύμβουλο να έχουν μια άμεση γενική εικόνα των περιοχών μιας επιχείρησης που χρειάζονται άμεση βοήθεια, καθώς και αυτών που λειτουργούν ικανοποιητικά. Βοηθάει στο να μπει μια προτεραιότητα στα βήματα αντιμετώπισης μιας προβληματικής κατάστασης. Παρέχεται δωρεάν από την ΑΜΤ.

  • Η Performia είναι ένα παγκόσμιο σύστημα online αξιολόγησης ανθρώπινου δυναμικού. Μετά από ενδελεχή έρευνα πολλών συστημάτων, στην ΑΜΤ καταλήξαμε στην Performia, κρίνοντας μόνο από την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια του κάθε τεστ. Οι πελάτες που εμπιστεύονται το σύστημα αυτό είναι χιλιάδες ανά 37 χώρες σε όλο τον κόσμο και η ΑΜΤ έχει την αποκλειστικότητα του συστήματος για την Ελλάδα και την Κύπρο.

  • Η ΑΜΤ, εκτός των προκαθορισμένων ανοιχτών σεμιναρίων και workshop που παραδίδει κατά καιρούς, έχει τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων σεμιναρίων τα οποία παραδίδονται είτε ένας προς έναν είτε σε μια ομάδα στελεχών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έρθεις σε επαφή μαζί μας, και ένας σύμβουλος θα καταγράψει τις ανάγκες σου και θα σου προτείνει το επόμενο βήμα εκπαίδευσης στον χώρο σου.