top of page

Η Απόφαση των Επιτυχημένων


Λέγεται ότι η επιτυχία έρχεται με την γνώση και την αντίληψη. Η πραγματική γνώση όμως επιτυγχάνεται μόνο όταν κάποιος βλέπει τον κόσμο από μια άλλη οπτική γωνία πέρα από τη δική του. Ασχέτως πόσο πετυχημένος θεωρείς ότι είσαι, αυτή η επιτυχία δεν θα διατηρηθεί, εκτός και αν συνεχίσεις να προσεγγίζεις τη ζωή με μια εσωτερική αναζήτηση και ένα ενδιαφέρον να εξερευνήσεις τον κόσμο από την οπτική γωνία άλλων ανθρώπων.

Βλέποντας το Αόρατο.

Ο νόμος της ζωής λέει ότι «ενώ ένας άνθρωπος μπορεί να διακρίνει ξεκάθαρα λύσεις για τα προβλήματα των άλλων, πολύ δύσκολα μπορεί να δει με καθαρή ματιά και να διαχειριστεί τα δικά του προβλήματα».

Αν βλέπεις ότι με το πέρασμα του χρόνου, η κατάσταση της επιχείρησής σου ή της ζωής σου εξακολουθεί να σε προβληματίζει με παρόμοιο τρόπο, αν δεν έχουν συμβεί ικανοποιητικές αλλαγές, αν εξακολουθητικά υπάρχει σύγχυση και εξακολουθητικά υπάρχουν στιγμές που νοιώθεις σα να μην μπορείς να τα βγάλεις πέρα και σα να είσαι σε αδιέξοδο, αυτό είναι σημάδι ότι δεν έχεις αντιληφθεί και δεν διαχειρίζεσαι σωστά τον παραπάνω νόμο.

Οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο, όπως ο Steve Jobs, ο Mark Zuckerberg, η Oprah Winfrey, ο Christian Dior και αμέτρητοι άλλοι, συνειδητοποίησαν τον παραπάνω νόμο και φρόντισαν σε ΚΑΘΕ βήμα της πορείας τους να έχουν δίπλα τους έναν “Mentor”, έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης και εξειδίκευσης, ο οποίος θα τους παρείχε πάνω από οτιδήποτε άλλο, μια εξωτερική, ξεκάθαρη ματιάκαι καθοδήγηση.

Στην ΑΜΤ, από το 2004, εξειδικευόμαστε στην καθοδήγηση, την εκπαίδευση και την υποστήριξη επιχειρηματιών και παραγωγικών ατόμων. Οικοδομούμε σχέσεις χρόνων πάνω σε κατανόηση, εμπιστοσύνη και αποτελέσματα.

4 views
bottom of page