Ξύπνα το Θηρίο Μέσα Σου

Ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του ένα ανεκμετάλλευτο δυναμικό άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Στην μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, το δυναμικό αυτό παραμένει ανεκμετάλλευτο σε ολόκληρη τη ζωή τους, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνουν ποτέ τους στόχους που θα ήθελαν. Πώς μπορείς να ξεκλειδώσεις το δυναμικό αυτό;

Πως γίνεται να μη σε επηρεάζουν οι αποτυχίες του παρελθόντος; Μάθετε τώρα γιατί κάποιοι άνθρωποι πετυχαίνουν τα όνειρα τους και πως τι χρειάζεται να κάνεις ώστε να πετύχεις κι εσύ τα δικά σου. 

Θεματολογία:

  • Τι χρειάζεται να κάνεις για να απαλλαγείς από τις αποτυχίες του παρελθόντος;
  • Πως ορίζεις και στη συνέχεια πετυχαίνεις τα όνειρα σου; 
  • Η δύναμη του Ιδανικού και πως το φτάνεις στην καθημερινότητα σου.
  • Πως εκμεταλλεύεσαι το πλήρες δυναμικό σου;
     
    Η ποιότητα της ζωής σου κρύβεται μέσα σου και εξαρτάται από ΕΣΕΝΑ. 

Εισηγητής

Ο Χρήστος Ιστόριος είναι διεθνούς φήμης σύμβουλος και εκπαιδευτής που ειδικεύεται στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων ενισχύοντας το marketing και το branding τους.

Έχει συμβουλεύσει και εκπαιδεύσει ιδιοκτήτες και προσωπικό μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, όπως Marriott International, ELKEPA, Inter Continental Hotels σε θέματα διοίκησης, ηγεσίας, στρατηγικών marketing, και οικονομικής ευημερίας και οργάνωσης.

Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διοίκησης Ξενοδοχείων και Εστιατορίων στην ASTER Superior Hospitality Management Institution.